
بروزرسانی: 03 تیر 1404
مراحل فراوری چای در یک کارگاه تولید چای پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا | OkChay
مراحل فراوری چای در یک کارگاه تولید چای پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا | OkChay
چای اغلب در مناسبت های اجتماعی همچون وعده چای بعد از ظهر و مهمانی چای (خوری) نوشیده می شود. در اوایل روز برای افزایش هوشیاری می توان صرف نمود زیرا آن شامل تئوفیلین و پیوند کافئین (که معمولاً تئین نامیده می شود) می باشد، اگر چه چای های بدون کافئین هم وجود دارد. ظروف سنگی رواج داشت، سرامیک آلات بیشتر معمول بود که عمدتاً در کوره های روستائی با خاک چینی کمیابی ساخته می شد، چراکه خاک چینی سلطنتی با دراگون های آن از همه نادرتر بود.
- اکنون برگها به مدت 10 دقیقه با 280 درجه سانتیگراد در قابلمه های چدن مانند گرم می شوند.
- تهیه و فراوری چای سبز در کیفیت و عطر و طعم آن اهمیت زیادی دارد.
- پس از انجام عملیات چای سازی آن را تحت فشار قرار داده و با استفاده از قالب های چوبی آن را به صورت چای قالبی یا قرص در می آورند.
- بافت سطحی نسبتاً هنرمندانه آن از خاک رس و ماسه در ترکیب با لایه نازکی از شیشه ساخته شده بود که به خصوص دارای ارزش بالا بوده و از آن کپی برداری می شد.
- هر فنجان چای سیاه حاوی ۱۵ تا ۵۰ میلی گرم کافئین و ۲۰۰ میلی گرم فلاوونوئید است.
بدین ترتیب ، برگ رنگ مایل به قرمز و قهوه ای رنگ را به خود می گیرد و عطر بی نظیر خود را آشکار می کند. انواع چای سیاه، سبز، اولانگ و سفید همگی از یک گیاه و بوته چای به نام Camellia Sinensis به دست می آیند و تفاوت آن ها در فرآیند و روش تولید هر یک می باشد. هر فنجان چای سیاه حاوی ۱۵ تا ۵۰ میلی گرم کافئین و ۲۰۰ میلی گرم فلاوونوئید است. در طی عملیات فرآوری برگ چای، پلی فنول ها، دستخوش تغییراتی می شوند که همین تغییرات تفاوت بین چای سبز و سیاه را به وجود می آورند.
تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم
برخی از افسانه های دیگر می گویند که امپراتور خواص طبی برخی از گیاهان را برای خود آزمایش می کرد، که برخی از آن ها سمی بودند، اما آزمایش بر روی چای نشان داد که آن نوشدارو است. داستان شن نونگ در کتاب «لویو چا جینگ» نیز که یک اثر قدیمی مربوط به این موضوع است، ذکر شده است. نوشیدنی چای با دم کردن برگ ها، جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه کاملیا سیننسیس به مدت چند دقیقه درآب داغ (نزدیک درجه جوش) درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گل ها، چاشنی ها و میوه های دیگر به آن باشد. نکته کلیدی در این بخش از تولید چای سفید تسهیل تغییرات شیمیایی مطلوب در برگ های چای و کاهش امکان اکسیداسیون است. اکنون برگها به مدت 10 دقیقه با 280 درجه سانتیگراد در قابلمه های چدن مانند گرم می شوند.
فراوری چای سبز
یک تحقیق دیگر در سال ۱۹۹۳ اعلام کرد مصرف زیاد چای، حمله قلبی مهلک را کاهش می دهد. نوشیدن چای می تواند از پوسیدگی دندان ها جلوگیری کند؛ این ها اخبار بسیار خوبی برای مردم تمام دنیاست چون چای پس از آب پر مصرفترین نوشیدنی در دنیاست و روزانه یک میلیارد فنجان چای در چگونه بهترین چای دنیا را سرو کنیم ؟ دنیا نوشیده می شود. انواع Tea ceremonies وجود دارد که منشأ آن فرهنگ های مختلف می باشند، مراسم پیچیده، رسمی و بی سروصدای ژاپنی آن بیشتر شناخته شده است. نمونه های دیگر عبارتند از مراسم چای کره ای یا روش های سنتی دیگر نوشیدن چای در فرهنگ چای چینی. در سال ۱۳۹۱، دربار سلسله مینگ فرمانی را صادر کرد که طی آن تنها چای فله به عنوان خراج پذیرفته می شد. در نتیجه، تولید چای فله افزایش یافت و شیوه های فرآوری آن پیشرفت نمود.